Звіт завідувача

Вілюра Олеся Василівна
ЗВІТ
Завідувача
ДНЗ №36
“Чебурашка”
про діяльність
 продовж 2016-2017
навчального року
який відбувся
07 червня 2017р.

Звіт зроблений на підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005р. № 178, «Положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю».

Мета:
Подальше утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління навчальним закладом, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень запровадження колегіальної етики управлінської діяльності завідувача.
Завдання звітування:
1.           Забезпечити прозорість, відкритість і демократичність управління навчальним закладом.
2.      Стимулювати вплив громадськості на прийняття та виконання керівником навчального закладу відповідних рішень у сфері управління навчальним закладом.
В своєму виступі завідувач приділила увагу всім напрямам роботи дошкільного закладу: освітній процес, фізкультурно-оздоровча робота, адміністративно-господарська діяльність, харчування та медичне обслуговування дошкільників. А також відмітила, що завдяки сприянню міської ради і спонсорської допомоги батьків вихованців значно покращилась матеріально-технічна база ДНЗ. Звіт супроводжувався презентацією, що дозволило присутнім наочно, побачити результати роботи колективу закладу за рік.
Шляхом відкритого голосування було одноголосно оцінено роботу завідувача ДНЗ № 36 «Чебурашка» Вілюри Олесі Василівни за 2016-2017 навчальний рік як задовільну з заохоченням.




Немає коментарів:

Дописати коментар