Чарівниця Осінь

Осінь – дивовижна пора, коли природа чарує своєю неповторною красою, розмаїттям кольорів і відтінків. Поруч із теплими сонячними днями крокують прохолодні та похмурі, сірий тон дощів контрастує із жовтогарячим, червоним листям на деревах. Палають кетяги калини, а з неба лунає прощальна пісня птахів, що летять у вирій. Чарівниця Осінь завітала і до  закладу дошкільної освіти № 36 "Чебурашка", у якому з 25.10.2017 року по 30.10.2017 року в музичному залі відбулися осінні розваги у кожній віковій групі.
















Адже осінні розваги – це веселі, яскраві, особливі свята для дітей, які дякують матінці-природі та Богу за врожай, за щедрі дари, які приносить осінь людям. Усі групи дошкільного навчального закладу підготували цікаві музичні номери та гумористичні виступи. Батьки маленьких вихованців були активними учасниками в підготовці й проведенні свят. Дошкільнята подарували своїм рідним незабутні враження та позитивні емоції. Ігри, запальні танці та веселі дитячі пісеньки про осінь зробили чарівне дійство незабутнім як для його маленьких талановитих акторів, так і для дорослих глядачів.



















                         Виставка малюнків «Осіннє мереживо»
та виробів "Осінь чарівниця"

Осінь фарби готувала,
У відерця наливала.
Змішувала, чаклувала,
Потім все розфарбувала.
Придивіться, все довкола
Стало різнокольоровим!

Осінь це чарівна, золота пора!
В нашому садочку вже стало традицією кожен рік проводити виставку малюнків та виробів із природного матеріалу. 

Діти та їх батьки з великим задоволенням поринули в атмосферу творчості та фантазії. Роботи вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю. Були представлені композиції із овочів, яскраві букети, лісові галявинки, картини із листя та насіння. Діти та батьки з великою радістю та цікавістю роздивлялися вироби кожної родини.Батьки допомогли своїм діткам проявити фантазію, створити неповторні осінні шедеври. У всіх роботах проявилась творчість та уяву кожної родини. Хочеться подякувати всім хто прийняв участь у виставці малюнків та виробів з природного матеріалу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар