ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ



Любов до Вітчизни — найвеличніше людське почуття. Але воно не приходить саме собою — його треба плекати змалку і робити це з гарячим серцем. Починати з наймолодшого віку і з найпростішого, постійно дбати про те, щоб зерна, які засіваються в дитячих душах потрапляли в добрий ґрунт і давали щедрі сходи, щоб паростки народженого почуття міцніли і розвивались.

08 травня 2018 року в ЗДО №36 "Чебурашка" проведено тематичний день, присвячений святкуванню Дня Перемоги. Педагоги познайомили дітей з сумними та гіркими днями Великої Вітчизняної війни. Під час заняття педагоги виховували шанобливе ставлення до ветеранів війни, що відстояли свободу і незалежність рідного краю. 

Діти старшої групи "Пізнайко" здійснили цільову прогулянку-екскурсію до пам'ятних обелісків героїв-бердянців Євстаф’єва Г.О. та Щербака А.М., поклавши квіти до їх. Проведення тематичного дня сприяло вихованню в дітей дошкільного віку патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до воїнів-визволителів, пам’яті про героїчне минуле нашого народу.