ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Сьогодні, 6 грудня, Україна відзначає День Збройних Сил України.

6 грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. І, нарешті, 6 грудня — свято усіх чоловіків та юнаків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, які завжди готові підставити своє сильне плече.
Вихованці дитячого садочка №36 вже звикли, що кожного року на День Збройних Сил України до них у гості приходять військовослужбовці. Цього разу до «Чебурашки» завітав військовослужбовець Андрій Вікторович.
Маленькі «чомучки» прагнули на всі сто відсотків скористатись нагодою і дізнатися про життя військовослужбовців якомога більше. Запитували і звідки він родом, і що означає військовослужбовець, і чим подобається така професія, які в них є військові машини та яким способом вони спілкуються між собою, й ще багато цікавих запитань.
Військовому сподобалось у дитячому садочку. Вважає, що подібні зустрічі корисні і як для майбутніх, так і для нинішніх захисників Вітчизни.

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!