Святий Миколай


Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая.  Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням на нього чекає. Це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.
          
Така казка завітала і в наш дитячий садочок. Всі з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгожданий момент. Як завжди,  керівники  музичні разом з вихователями  розробили цікавий сценарій та провели свято на високому рівні, запросивши дітей усіх вікових груп.  До дітей завітав головний герой -  Святий Миколай. Оскільки всі малюки протягом року були слухняними, чесними, вихованими, він вручив їм смачненькі подаруночки. Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали  всі присутні на святі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців та гостей на довгий час.
         Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові.
Також цього року до дітей ЗДО №36 «Чебурашка» завітав щедрий помічник святого Миколая, друг та благодійник для нашої малечі Георгієв Євгеній Іванович, депутат Бердянської міської ради. Батьки, колектив та дошкільнята нашого садочка щиросердечно дякують за подарунки до Святого Миколая. Велике дитяче «СПАСИБІ» Євгенію Івановичу. Бажаємо цій добропорядній і щирій людині міцного здоров'я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!