Прийом дітей до новостворених груп

Порядок прийому дітей до ЗДО №36 «Чебурашка»

 1. Діти до новостворених груп приймаються до закладу дошкільної освіти згідно списків електронної черги, затверджених начальником відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради.

2. Формування списків здійснюється згідно електронної черги, на підставі даних про кількість вільних місць у кожному закладі дошкільної освіти, внесених до електронного реєстру відповідно до інформації керівника дошкільного закладу (службові записки). Інформація про кількість місць у новостворених групах розміщується на сайті http://kindergarten.bmr.gov.ua/  до 01 липня поточного року.

3. Прийом документів до новостворених груп здійснюється завідувачем закладу та сестрою медичною старшою біля входу у спеціально відведеному місці (за індивідуальним графіком) з 14.00 до 15.00, з обов’язковим використанням маски (респіратору), проведенням температурного скринінгу та дотриманням соціально-безпечної дистанції.

4. Документи, необхідні для зарахування дитини до ЗДО: 

-  копія свідоцтва про народження дитини;

-  медична довідка про стан здоров’я дитини та дозвіл відвідування закладу дошкільної освіти;

-  карти профілактичних щеплень (форми № 063) – 2 шт.;

-  копія документа про пільгу (якщо є);

-  копія паспорта одного з батьків, або особи, яка їх замінює;

-  заява батьків (ЗРАЗОК ЗАЯВИ).

5. Прийом дітей до новостворених груп розпочинається                                      з 01 вересня 2020р. згідно графіка адаптації.

6. Питання, які виникають у батьків, щодо прийому дітей до новостворених груп, можна задати за телефоном 2-29-59 протягом робочого тижня з 8.00 до 16.30.


Немає коментарів:

Дописати коментар