МАСЛЯНА - 2021

Масляна – це яскраве веселе свято, яке покликане проганяти зиму і закликати весну, пробуджувати природу і сонячне тепло. Люди з давніх часів порівнювали весну з новим життям, славили Сонце, яке давало настрій і щастя всьому живому.  Масляна є одним з найстаріших свят слов'янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні. Це смачне і неймовірно веселе свято полюбляють та відзначають і дорослі і діти.


Вже стало традицією в ЗДО№36 «Чебурашка» проводити кожного року свято Масляної. Не став виключенням і цей рік. 12 березня 2021 року в садочку пройшло свято Масляної.
Втомившись від лютих морозів та холодів усі дружно проводжали зиму та закликали сонечко та весну. Малюки залюбки співали пісні, грали у веселі та цікаві народні ігри, водили хороводи, жартували та веселились. Потішили дітей і герої свята: заїка, красуня Масляна та Баба Яга.

А яка ж Масляна без млинців? Вправні повари садочка порадували дітей смачними, запашними, рум’яними оладками, якими смакували у групах.

Уся Масляна – неймовірне дійство, яке кожному її учаснику запам’ятається на весь рік. Дорослі та малята були в захваті від свята, до груп пішли в веселому настрої.









Немає коментарів:

Дописати коментар