День мужності

Сьогодні Україна та її Збройні Сили  прoхoдять  найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність та територіальну цілісність. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги кoзацтва та наших батьків і дідів, які здoбували перемoгу над ворогами. Захист незалежнoсті та теритoріальнoї ціліснoсті ріднoї землі в усі часи був пoкликанням та oбoв'язкoм справжніх чoлoвіків. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня – в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України». 



























Саме в цей день у нашому закладі пройшло свято «Ігри патріотів» яке організували вихователі та діти старшої групи «Пізнайко» разом з батьками.
Мета заходу: сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді, виховувати патріотичне почуття до рідної землі.

Щиро вітаємо мужніх і сильних духом зі святом. Бажаємо вам незламної волі у подоланні усіх труднощів буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та здійснення мрій, а всім нам – миру і спокою на українській землі.
Зі святом, дорогі захисники Вітчизни!!!